مقالات پروفیل, مقالات تخصصی آهن آلات

آشنایی با مشخصات و انواع پروفیل گالوانیزه

آشنایی با پروفیل گالوانیزه

پروفیل‌ها در صنایع مختلف کاربرد زیادی دارند. پروفیل یا قوطی گالوانیزه یکی از انواع پروفیل‌ است که برای تقویت قاب در و پنجره و مقاوم سازی استفاده می‌شود. در ادامه با این نوع پروفیل بیشتر آشنا می‌شویم.

پروفیل گالوانیزه چیست؟

پروفیلی است که با ورق‌های فولادی گالوانیزه تولید می‌شوند و به دلیل اینکه یک لایه پوشش‌دهی از عنصر روی، بر روی آن شکل می‌گیرد، در برابر عوامل خورنده مقاوم است. این محصول در فرودگاه‌ها، حمل و نقل عمومی، کارگاه‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس، سیستم‌های آب آشامیدنی، گلخانه‌ها، ساختمان‌ها، بزرگراه‌ها و خطوط ارتباط استفاده می‌شود.

ویژگی و مشخصات پروفیل گالوانیزه

این محصول یک مقطع فلزی تو خالی است که با ورق‌های فولادی تولید می‌شود. این محصول با دو روش نورد سرد و نورد گرم تولید می‌شود و به دلیل پوشش روی، مقاومت زیادی در برابر خوردگی، زنگ زدگی و فرسودگی دارد. از کاربردهای این مقطع می‌توان به محافظت در برابر قطعات ارزشمند ساختمان، چهار چوب بندی در و پنجره، تولید انواع سینی کابل در محیط‌های صنعتی و خانگی و تولید انواع لوله‌های فلزی اشاره کرد. از نظر اقتصادی به دلیل اینکه  نیاز به رنگ آمیزی ندارند و در برابر حشرات مقاوم اند، بسیار کم هزینه هستند.

مشخصات پروفیل گالوانیزه

انواع

پروفیل‌های گالوانیزه نسبت به سبک و سنگین بودنشان دسته بندی می‌شوند. پروفیل‌های گالوانیزه به دو شکل مربعی و مستطیل و با ضخامت، ابعاد و وزن منحصر به خود عرضه می‌شوند. پروفیل‌های گالوانیزه را میتوان به صنعتی، کشاورزی، سبک و سنگین تقسیم کرد.

پروفیل‌های ساخته شده با دستگاه ‌های تمام اتوماتیک به انواع زیر تقسیم بندی می‌شوند:

  1. پروفیل  U48
  2. پروفیل  C100
  3. پروفیل U100
  4. پروفیل C50
  5. پروفیل F47
  6. پروفیل L25
  7. پروفیل U70
  8. پروفیل C70
  9. پروفیل UH36

کاربردهای پروفیل گالوانیزه

پروفیل در صنایع مختلف کاربرد دارد که تا اینجا به چند مورد آن اشاره کردیم. در ادامه دیگر کاربردهای این محصول را نام می‌بریم.

  •  استفاده در دکوراسیون داخلی
  • افزایش استحکام در ساختمان
  • ساخت لوازم خانگی
  • سبک سازی سازه
  • ساخت سقف کاذب، دیواره و پارتیشن
  • صنایع راه سازی و پل سازی
  • ساخت قطعات ظریف فلزی در مصارف پزشکی و دندان پزشکی
  • استفاده در در و پنجره‌های UDVC

در پایان

در این مقاله به بررسی ویژگی‌ها، انواع و کاربرد پروفیل گالوانیزه پرداختیم. همچنین شما میتوانید برای مطالعه دیگر مقاله‌ها و اطلاع از قیمت پروفیل با کارشناسان ما در تماس باشید.

۱ دیدگاه در “آشنایی با مشخصات و انواع پروفیل گالوانیزه

  1. ابوالحسنی گفت:

    میایم میخریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *